Отборът на Брайтън победи с 2:0 Брентфорд в последek мач

...
Отборът на Брайтън победи с 2:0 Брентфорд в последek мач
Коментари Харесай

Коледата се оказа вълшебна за Брайтън - чайките с първа победа от септември

Отборът на Брайтън победи с 2:0 Брентфорд в последek мач от днешния ден в британската Висша лига. С успеха „ чайките “ изместиха от 9-ата позиция отбора на Лестър,. Зад отбора на Греъм Потър остана и Астън Вила на Стивън Джерард на 11-ата позиция.

Малко откакто бе минал половин час игра, Леандро Тросард получи страховит извеждащ пас от дълбочина и с едно допиране трансферира елегантно Алваро Фернандес, с цел да даде преднина на домакините. Три минути преди почивката Нийл Мопе усили преднината за Брайтън след доста добър удар в горния ляв ъгъл на вратата на „ пчеличките “.

През втората част гостите пробваха да се върнат в мача, само че Роберт Санчес на два пъти развенча желанията на Шандон Баптист и Итън Пинък. Малко по-късно и Марк Кукурея почисти топката от самата голлиния.

Това бе първа турнирна победа за Брайтън от 19-и септември насам, когато още веднъж вкъщи бе надвит Лестър с 2:1. В идващия кръг, възпитаниците на Греъм Потър гостуват на Челси на „ Стамфорд Бридж “, до момента в който техният противник Брентфорд приема първенеца Манчестър Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР