Отборът на "Ботев"/Враца/ загуби с 0:2 първата контрола от зимната

...
Отборът на "Ботев"/Враца/ загуби с 0:2 първата контрола от зимната
Коментари Харесай

„Ботев загуби с 0:2 от „Дунав“/Русе/ в първата си контрола във Враца

Отборът на "Ботев "/Враца/ загуби с 0:2 първата контрола от зимната си подготовка. "Дунав "/Русе/ вкара 2 гола преди почивката, а през втората част и двата отбора изпуснаха по една дузпа. Главният арбитър Росен Гановски управлява контролата авторитетно, като за задачата му помогнаха асистентите Славян Добрев и Илиян Маринов. Проверката трябваше да се изиграе в Правец, само че двата отбора избраха да го проведат във Враца, а поради това нощес от 18.30 часа до 1.30 тази заран служащи от Общинското дружество БКС и доброволци почистиха терена на градския стадион във Враца.
Гостите влязоха по-добре в мача и още в 6-та минута пропуснаха чиста обстановка посредством Ахмед Ахмедов, който би край вратата. В 25-та минута и домакините сътвориха първата си възможност– Петър Атанасов пусна добър пас към Иво Михайлов, само че ударът му срещна тялото на вратаря. В 33-та минута левият бек на врачани– естонският национал Тревор Елхи, изведе Атанасов, който стреля около страничния дирек. Минута по-късно Н`Диайе се измъкна от отбраната и преодоля стража Христо Митов за 0:1. Гостите удвоиха преднината си в 38-та минута а феновете видяха страховит гол, който се вижда рядко по родните терени. Центрирана топка от Божидар Васев от корнер беше посрещната от въздуха от Свилен Щерев, който по диагонал я заби с мрежата за 0:2.
На почивката и двамата треньори пропуснаха голям брой смени, което разпокъса играта. В 51-та минута единствено блестящата интервенция на Митов избави домакините от трети гол след удар от упор на Н`Диайе. В 71-та минута добра композиция сред Валери Божинов и Йордан Апостолов накара бранител на русенци да играе с ръка, а основният рефер Росен Гановски отсъди дузпа. Вратарят Станислав Антонов обаче отрази шута на Апостолов от бялата точка. В 75-та минута и "драконите " получиха правото на углавен удар, откакто Н`Диайе беше повален в полето. Потърпевшият би мощно, само че френският пазач на "Ботев " Юго Коантар избави по ослепителен метод. Врачани имаха опция в 88-та минута, когато Симеон Мечев от фаул стреля в ръцете на Антонов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР