Отборът на Ботев Враца спечели ценни три точки в борбата

...
Отборът на Ботев Враца спечели ценни три точки в борбата
Коментари Харесай

Ботев Враца надигра Локомотив София у дома на старта на 29-ия кръг в Първа лига

Отборът на Ботев Враца завоюва скъпи три точки в битката си за оцеляване, откакто надигра с 2:1 като хазаин състава на Локомотив София в откриващата среща от междинния 29-ия кръг на Първа лига.

На стадион " Христо Ботев " в Северозападна България домакините започнаха срещата по-добре и съумяха да открият резултата в 21-а минута, когато прецизен беше Даниел Генов с удар от границата на наказателното поле.

Малко преди почивката Брая Переа удвои задатъка на Ботев от дузпа, която бе отсъдена за нарушаване против самия него от Алан Диас.

През второто полувреме гостите от Локомотив София на собствен ред получиха право да изпълнят 11-метров углавен удар, откакто Карлос Франса бе съборен от стража на врачани Красимир Костов. Димо Бакалов застана зад топката и не сбърка от бялата точка, намалявайки пасива на своя отбор в 54-а минута.

" Железничарите " пробваха мигновено да стигнат и до равенството, само че единствено две минути по-късно изстрел на Краси Милошев се отби от напречната греда на вратата на Ботев Враца.

Така, задатъкът на домакините оцеля и те към този момент са с 28 точки на 11-а позиция в класирането, до момента в който Локомотив София заема 9-о място с 37 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР