Отборът на Ботев Враца надви Етър с резултат 3:2 в

...
Отборът на Ботев Враца надви Етър с резултат 3:2 в
Коментари Харесай

Ботев Враца надви Етър с 3:2 и остава в елита

Отборът на Ботев Враца надделя Етър с резултат 3:2 в съдбоносен бараж за efbet Лига. Врачани ще са част от елита на българския футбол и следващата година. Юлиян Ненов (49) даде задатък на " зелените ". Браян Перея (73) удвои, а Йоан Бауренски (85) направи резултата типичен - 3:0. Минута преди края Ловре Кнежевич съумя да върне един гол в 89-а минута, а две минути по-късно драмата стана цялостна. Мариян Иванов понижи за 2:3, само че " зелените " удържаха нежния си задатък за крайното 3:2.
Двубоят стартира с напън на символичните посетители, които стигнаха и до първото положително състояние в мача. След центриране на Чавдар Ивайлов в 5-а минута Браян Перея засече, само че ударът му с глава се отби в страничния дирек на вратата на Христо Иванов.
" Болярите " се пробваха да отвърнат, като Уилвън Фелипе опитва много слаб и неакуратен удар в 9-а минута. В 24-а минута Юлиян Ненов опитва изстрел от дребен ъгъл, само че без проблем за Христо Иванов.
В 30- а минута Кнежевич съумя да си вземе топката и да стреля, само че неопределено. Цветомир Тодоров също насочи прецизен удар в последните секунди на частта, само че още веднъж без проблеми и за Краси Костов.
В началото на второто полувреме Ботев Враца взе преднина. След извеждащ пас към Браян Перея топката беше центрирана в наказателното поле, където Юлиян Ненов засече след превъзходен удар за 1:0.
В 62-а минута пас на Юли Ненов стигна до краката на Стефан Гаврилов, който прати топката много над вратата на Христо Иванов от комфортна позиция.
В 72-а минута Радослав Апостолов опита да откри задачата от към 18 м, само че топката профуча над вратата на Костов. Само минута по-късно разногласието беше решен. След контраофанзива Браян Перея съумя да овладее по превъзходен метод и да трансферира Христо Иванов за 2:0.
След това попадение Етър рухна и пет минути преди края инкасира нов гол. След статично състояние и безредие Йоан Бауренски означи за 3:0. Кнежевич съумя да върне един гол, а в първата минута на добавеното време Мариян Иванов внезапно направи 2:3, с цел да обезпечи оптималната драма, само че отборът от Враца съумя да резервира задатъка си и по този начин врачани ще играят в efbet Лига и следващата година.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР