Отборът на Ботев (Пловдив) записа първа победа в контролните срещи

...
Отборът на Ботев (Пловдив) записа първа победа в контролните срещи
Коментари Харесай

Ботев с първа победа в зимните си контроли

Отборът на Ботев (Пловдив) записа първа победа в контролните срещи от началото на зимната си подготовка. Играчите на Душан Керкез завоюваха с минималното 1:0 против датския Вайле Болдклуб в третата си инспекция от лагера в турския курорт Белек. Единственото попадение в мача бе дело на Ивайло Видев в 35-ата минута.

Двубоят, който се организира на един от терените на спортния комплекс " Calista ", стартира на мудни обороти и без доста забавни положения пред двете порти.
 Голмайсторът на Ботев (Пловдив) е пред трансфер в тим от Турция
Голмайсторът на Ботев (Пловдив) е пред трансфер в тим от Турция

Ето детайлности

Все отново в 35-ата минута " канарчетата " откриха резултата. Юношата на клуба Ивайло Видев се разписа с акуратен удар с десния крайник след центриране от корнер.

В 42-ата минута новото попълнение на Ботев Матвей Игонен, който записа всекидневен дебют на вратата на пловдивчани, се намеси по отличен метод след прецизен удар по диагонала и по този начин почивката пристигна при гол задатък в интерес на " жълто-черните ".

В началото на втората част Вайле притисна българския отбор и даже на два пъти стигна до попадение, само че и в двата случая головете бяха анулирани поради засада.

В 77-ата минута Игонен още веднъж избави след подло центриране от директен свободен удар. Седем минути по-късно датчаните пропуснаха още едно преференциално състояние за гол след меко подаване от левия фланг и по този начин срещата завърши с най-малък триумф за " канарчетата ".

Това бе трета инспекция за Ботев на турска земя след провалите с 3:4 от полския Гурник (Забже) и с 0:2 от унгарския ФК Пакши. На старта на подготовката пък играчите на Душан Керкез направиха тъждество 2:2 с Марица (Пловдив).
 Вече няма подозрение: Ботев показа Игонен
Вече няма подозрение: Ботев показа Игонен

Вратарят публично е футболист на " канарчетата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР