Отборът на Ботев (Пловдив) стартира интересна инициатива, която има за

...
Отборът на Ботев (Пловдив) стартира интересна инициатива, която има за
Коментари Харесай

Ботев стартира уникална инициатива

Отборът на Ботев (Пловдив) започва забавна самодейност, която има за цел да запознае последователите на клуба с най-успешните и почтени почитатели на " канарчетата " в цялата страна.

" Уважаеми последователи, ПФК Ботев Пловдив започва самодейност, чиято цел е да Ви запознае с достойните и сполучливи ботевисти както в Пловдив, по този начин и в страната и по света.

Убедени сме, че хилядите горди, смели и почтени жълто-черни сърца ще бъдат за образец на всички подрастващи, избрали огромната отговорност и привилегия да назовават себе си БОТЕВИСТИ!

Днес имаме удоволствието да Ви срещнем с историята на един заслужен млад българин от Бургас, носещ в сърцето си обичания на всички ни БОТЕВ!

Приказка за момчето,морето и искрата на жълто-черната обич

Лятото на 2013 година...

ПФК Ботев Пловдив е още веднъж на европейската сцена. Отборът играе в Бургас запаметяващи се мачове от Лига Европа, а гостоприемният стадион „ Лазур “ е трансфорат в вилнеещо жълто-черно море от хилядите последователи на тима, пристигнали от Пловдив, с цел да го поддържат.

На трибуните е и един 7-годишен бургаски хлапак. Красотата на зеления терен, пристрастеността и неподправената страст на трибуните възпламеняват у дребния Стилян искрата на жълто-черната обич. От тогава той не стопира да се интересува и поддържа обичания Ботев.

В годините любовта му към „ канарчетата “ върви ръка за ръка с неговата обич към знанието. И през днешния ден, към този момент шестокласник, Стилян Кръстев печели първо място и златен орден на финала на Националното съревнование по история „ Моя Родина “ и второ място на финала на националното съревнование по български език „ Пазим езика си “.

Днес Стилян към този момент е номиниран от Община Бургас и за „ Ученик на годината “! https://www.burgas.bg/bg/info/studentview/1384/36526

Стиляне, ПФК Ботев Пловдив те поддържа и ти пожелава триумф в конкуренцията!
Горди сме, че в редиците на своите хиляди правилни последователи имаме момче като теб!

Бъди здрав, все так сполучлив, горделив и заслужен българин!

В навечерието на Коледа, паралелно до подаръците под елхата, ще те чака и изненада от обичания ти клуб, тъй като ние същински имаме вяра, че " както окото е потребно за светлината, ухото за звука, а разсъдъкът за разбирането и на най-простите истини, по този начин също науката, образованието и развиването са потребни за който и да е народ, с цел да доближи до известна степен на своето благосъстоние... ".
Уважаеми ботевисти, можете да изпращате вашите истории, както и такива, свързани с ваши близки и познати, на адрес: [email protected] ", пишат " канарчетата ".
Първа лига 16 кръг, неделя 25 ноември  Етър 12:30  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР