Отборът на Ботев Пловдив пусна в продажба билетите за мача

...
Отборът на Ботев Пловдив пусна в продажба билетите за мача
Коментари Харесай

Ботев Пловдив стартира продажбата на билети за двубоя със Славия

Отборът на Ботев Пловдив пусна в продажба билетите за мача със Славия от последния кръг на плейофите в efbet Лига. Двубоят е в неделя, 22 май, от 20:30 часа въз основата в Коматево.

Ето и формалното изказване:

Ботев (Пловдив) приема Славия (София) в среща от последния кръг на плейофите на Първа лига. Двубоят е в неделя от 20:30ч. на "Футболен комплекс Ботев 1912 ".

Мачът с "белите " е последната борба преди решителния бараж за присъединяване в европейските клубни шампионати. "Жълто-черните " се нуждаят от най-важната поддръжка - тази от трибуните, с цел да създадат стъпката, която ще ги класира за значимия мач, даващ право на присъединяване в Европа.

Билетите за дуела с най-стария столичен отбор към този момент са в продажба. Пропуските могат да бъдат закупени от почитател магазина на клубната база и комерсиалната мрежа на eventim, както и онлайн.

Цените на пропуските са както следва:

Централна естрада - 10 лв.

Трибуна Юг - 8 лв.

Сектор Гости - 8 лв.

В делничните дни почитател магазинът на клубната база е с работно време от 10:00 до 18:00ч. В събота магазинът ще отвори порти в 14:00ч. и ще работи до края на дуела сред дублиращия тим на Ботев и Марица (Пловдив).

В деня на мача със Славия магазинът ще започва в 14:00ч., а от 18:30ч. до началото на срещата пропуските ще се продават на касата на „ Футболен комплекс Ботев 1912 “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР