Отборът на Ботев (Пловдив) подкрепи дарителската кампания за Ангел от

...
Отборът на Ботев (Пловдив) подкрепи дарителската кампания за Ангел от
Коментари Харесай

Ботев подкрепи дарителска кампания в помощ на Ангел

Отборът на Ботев (Пловдив) поддържа дарителската акция за Ангел от град Пловдив, който е изправен пред тежка борба за живота си против рака! Ангел е самоотвержен брачен партньор, правилен другар и татко на 3 дребни деца. В края на месец юли, щастливи и с доста фантазии за бъдещето, Ангел и фамилията му внезапно се сблъскват с кошмарната диагноза остра миелоидна левкемия.

" Здравейте, хора с положителни сърца! Не съм очаквала, че ще се наложи в миналото да пиша идващите редове, с цел да се обърна незабавно за помощ към вас, само че ориста ни слага непредвидени трудности.

Един от най-прекрасните хора, които познавам, е изправен пред тежка борба за живота си против рака! Ангел е от град Пловдив – самоотвержен брачен партньор, правилен другар и татко на 3 дребни деца. В края на месец юли, щастливи и с доста фантазии за бъдещето, Ангел и фамилията му внезапно се сблъскаха с кошмарната диагноза остра миелоидна левкемия.

Лечението му стартира незабавно, а всички близки и другари на Ангел претърпяваме голям потрес. Той е на 34 години, спортува, живее и се храни здравословно и внезапно го връхлита това подло заболяване. Всички знаем, че не сме застраховани, само че като че ли живеем с мисълта, че “на нас и околните ни не може да се случи "... Затова обаче сме хора, с цел да си оказваме помощ в тежки обстановки.

В момента Ангел се лекува в Клиниката по хематология в Пловдив и му следва втори курс на химиотерапия, само че за цялостното му възобновяване е нужна скъпоструваща трансплантация на стволови кафези в Германия.

Необходимите средства за лекуването, съпътстващите го разноски и последващите процедури, са големи и непостижими за едно обикновено семейство. Тепърва чакаме предложения от две лечебни заведения в Германия, като незабавно щом имаме точна сума ще я споделим с вас в акцията. За страдание, нямаме вяра, че тя ще е по-малка от декларираната сега.

Това е повода да се обърнем с вяра към всички хора с положителни сърца.

Вярвам, че ще откликнете и ще се включите в сбъдването на най-съкровената ни фантазия – тази за здраве и бъдеще на един заслужен млад мъж. Вярвам, че ЗАЕДНО ще успеем да се оправим и да му помогнем да се пребори за своя живот, с цел да се грижи за прелестното си семейство.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР