Отборът на Ботев може да оглави класирането в Ефбет Лига

...
Отборът на Ботев може да оглави класирането в Ефбет Лига
Коментари Харесай

Ботев тръгва към първото място срещу Левски в Коматево

Отборът на Ботев може да оглави класирането в Ефбет Лига довечера, в случай че успее да победи Левски във втория мач от петия кръг. Двубоят е довечера от 21 часа в Коматево и ще бъде управителен от някогашната риалити звезда Ивайло Стоянов (Сватбата). Канарчетата са трети в таблицата със 7 точки, на един пункт зад Черно море и Ботев (Враца).

Големият проблем пред наставника на жълто-черните Азрудин Валентич е положението на крилото Маркиньос, който бе изнесен на носилка във Враца и към момента не е изцяло възобновен. Опция за негов заместител е водачът на отбора Тодор Неделев, само че за него Валентич сподели, че ще е изцяло подготвен след най-малко 20 дни и не желае да го рискува.

До момента Ботев стартира сезона много устойчиво. Канарчетата записаха победи над Пирин (Благоевград) (2:1) и Славия (1:0), изгубиха от Черно море (0:2) и направиха тъждество с Ботев (Враца) (1:1).

В исторически проект Левски има огромно предимство в конфликтите с Ботев. Сините имат 77 победи, 23 равенства и 41 загуби от този противник. Жълто-черните обаче в последно време се трансфораха в много неуместен противник за столичани, изключително в конфликтите на Коматево. В последните 10 мача канарчетата имат 4 триумфа, 3 ремита и 3 провали.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР