Отборът на Бостън Селтикс се измъкна от сериозни проблеми при

...
Отборът на Бостън Селтикс се измъкна от сериозни проблеми при
Коментари Харесай

Неочакван герой за Бостън в мач, който можеше и да не се изиграе

Отборът на Бостън Селтикс се измъкна от съществени проблеми при гостуването си на Маями Хийт. " Келтите " завоюваха дуела по извънредно трагичен метод, откакто при резултат 105:105 новобранецът Пейтън Причърд се възползва от заспали дейности в отбраната на " горещите ", с цел да донесе триумфа на своя отбор с панер 0.2 секунди преди края за успеха -. Победната пукотевица на 22-годишния гард пристигна тъкмо след серия от 0:10 в интерес на Хийт, които изравниха резултата след недостиг от 10 пункта при 105:95.

PAYTON PRITCHARD GAME WINNER.
— Hoop Central (@TheHoopCentral) Бостън към този момент разполага с 6 победи от 9 мача от началото на сезона, което отрежда на състава на старши треньора Брад Стивънс 4-ата позиция в класирането в Източната конференция. Маями пък продължава да се показва на приливи и отливи и позволи четвъртата си загуба за акцията. " Горещите " са 11-и с актив от 3 триумфа и 4 провали.

The Boston Celtics and Miami Heat release statement:
— Shams Charania (@ShamsCharania)
Интересното е, че самият дуел можеше и да не се състои. Играчите на двата отбора самоволно напуснаха паркета и се насочиха към съблекалните минути преди началото на мача, с цел да обсъдят дали да бойкотират срещата. Причините за това бяха две - решението на прокуратурата в Кеноша да не повдига обвинявания против служителите на реда, които простреляха Джейкъб Блейк, както и поради вчерашните протести на последователи на Доналд Тръмп в Капитолия. Двата отбора разгласиха изказвания, в които се показва, че не би трябвало да се толерира сходна неправда.

Джейсън Тейтъм бе най-полезен за Бостън с 27 точки и 5 битки, Джейлън Браун добави " дабъл-дабъл " от 21 точки, 12 битки и 5 асистенции, а Даниел Тайс остави 13 пункта. За Маями Джими Бътлър осъществя 26 пункта и хвана 8 битки, Дънкан Робинсън наниза 16 точки, Бам Адебайо добави 15/8/10, Горан Драгич се разписа с 14, а Кели Олиник добави с 11 точки.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР