Отборът на Бостън Селтикс претърпя домакинско поражение от Орландо Меджик

...
Отборът на Бостън Селтикс претърпя домакинско поражение от Орландо Меджик
Коментари Харесай

40 точки на Ървинг не помогнаха на Бостън срещу Орландо


Отборът на Бостън Селтикс претърпя домакинско проваляне от Орландо Меджик с 95:103 в дуел от Националната баскетболна асоциация.

На домакините не им стигнаха 40 точки на водача на тима Кайри Ървинг, а Елфрид Пейтън вкара 22 точки за "магьосниците"

Индиана Пейсърс завоюва гостуването си на Сан Антонио Спърс с 94:86. "Пешеходците" дръпнаха с 12 точки в края на третата четвърт и съумяха да удържат преимуществото си.

Виктор Оладипо стана най-резултатен за спечелилите с 19 точки, за "шпорите" Пау Гасол вкара 14. Статистиката сподели, че Тони Паркър не попада в стартовия състав на Сан Антонио за първи път от 2010 година Тогава французинът остава на пейката в дуел против Далас Маверикс. В дуела против Пейсърс Паркър остана запаса за сметка на Дежонте Мъри. Французинът завърши с 12 точки, 5 асистенции и 3 битки.

Лос Анджелис Лейкърс записа експресивен триумф вкъщи против Ню Йорк Никс със 127:107. Джордан Кларксън осъществя дабъл-дабъл - 29 точки и 10 асистенции, Джулиъс Рандъл добави 27 пункта и 12 битки. В състава на Никс трима баскетболисти означиха по 17 точки - Кристапс Порзингис, Тим Хардуей и Майкъл Бийзли.

В друга среща от НБА Детройт Пистънс отстъпи на собствен терен пред Бруклин Нетс със 100:101. Детройт в хода на мача губеха с 15 точки, след това съумяха да стопят до най-малко изоставането, само че не съумяха да избегнат пето следващо проваляне. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР