Отборът на Борусия Дортмунд надви гостуващия Унион Берлин с 4:2

...
Отборът на Борусия Дортмунд надви гостуващия Унион Берлин с 4:2
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд продължава по план, Халанд с нови два гола

Отборът на Борусия Дортмунд надделя гостуващия Унион Берлин с 4:2 в среща от 5-ия кръг на немската Бундеслига.

Got it right this time, dub
— Borussia Dortmund (@BlackYellow)
Рафаел Герейро откри резултата в 10-ата минута с красиво попадение. Португалският национал означи във вратата на Андреас Луте с фантастично воле от дребен ъгъл.

В 24-ата минута звездата на „ жълто-черните “ Ерлинг Халанд означи дежурното си попадение, откакто засече с глава центриране отдясно на Тома Мюние.

В 52-ата минута бранителят на Унион Марвин Фридрих си означи много чудноват автогол и резултатът стана 3:0. Фридрих се опита да избие топката след подаване отдясно, само че тя се удари по противен за него метод в крайници му и попадна във вратата.

Пет минути по-късно обаче Макс Крузе върна едно попадение за столичани от дузпа. Тя бе отсъдена за нарушаване на Аксел Витсел против появилия се преди секунди на терена Кевин Беренс.

В 81-ата минута резервата Андреас Воглзамер означи още един гол за Унион, откакто вкара с глава във вратата на Грегор Кобел за 3:2 и върна интригата на „ Сигнал Идуна Парк “.

Само две минути по-късно Халанд вкара нов хубав гол, с който постави точка на разногласието. Норвежецът получи извеждащ пас от Матс Хумелс и майсторски трансферира Луте.

Casual
— Borussia Dortmund (@BlackYellow)
В 86-ата минута сантиметри не доближиха и на Марко Ройс да осъществя пети гол. Той имаше малшанса да уцели греда след осъществяване на фал, само че все пак Борусия взе своето и се приближи компактно до Байерн.

По този метод Борусия изскочи втори с 12 точки, до момента в който Унион е осми с 6 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР