Отборът на Болоня постигна трудна победа с 3:2 на своя

...
Отборът на Болоня постигна трудна победа с 3:2 на своя
Коментари Харесай

Болоня порази Лече в добавеното време и се върна към победите

Отборът на Болоня реализира сложна победа с 3:2 на своя стадион в зрелищен мач от 36-ия кръг на Серия “А”. Така “рособлу” прекратиха серията си от пет мача без триумф.

Те взеха ранен задатък от два гола. Родриго Паласио се разписа още във втората минута, а в петата Роберто Сориано също беше прецизен с шут от огромно разстояние. В добавеното време на първата част обаче слаба игра на тяхната отбрана разреши на Марко Манкосу да понижи изоставането на “джалоросите”. Гостите заиграха доста по-добре през второто полувреме и справедливо стигнаха до изравнително попадение, дело на Филипо Фалко в 66-ата минута. В добавеното време обаче те бяха попарени от Муса Бароу, който донесе триумфа на домакините с удар в изоставената от Габриел врата.
Full time at the Dall'Ara ‍

More difficult that it needed to be, but we take all 3 points #BolognaLecce 3-2 #WeAreOne pic.twitter.com/PDqv2osUKl
— Bologna FC 1909 (@BolognaFC1909en) July 26, 2020 С днешната победа Болоня събра 46 точки и е на 11-ото място в класирането, където Лече е на 18-ата позиция в зоната на изпадащите с 32 пункта или на четири от избавителното 17-о място, заето от Дженоа два кръга преди края на шампионата. Серия А 36 кръг, неделя 26 юли  Болоня 3:2краен резулат  Лече
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР