Отборът на Бетис победи с 3:1 Леванте в двубой от

...
Отборът на Бетис победи с 3:1 Леванте в двубой от
Коментари Харесай

Леванте поведе, но Бетис обърна безпроблемно

Отборът на Бетис победи с 3:1 Леванте в дуел от 6-тия кръг на испанската Ла Лига. Два гола за домакините означи Лорен Морон, като един добави Борха Иглесиас. Голът за Леванте беше маркиран от Ернани.

Двубоят стартира с фрапантен процес за Бетис. Още в 7-та минута гостите поведоха. Халфът Никола Вукчевич извеед с превъзходен пас нападателят Ернани и той от дребен ъгъл разстреля стража на Бетис за 1:0.

Авансът се задържа до края на първата част, когато "зелено-белите " отвърнаха на удара. В 3-та минута на продължението на първата част, след постепенна офанзива топката беше центрирана отдясно към главата на Лорен Морон и той я заби оттатък плонжа на вратаря на Леванте Айтор.

В началото на втората част обратът беше завършен.В 48-та минута, след бърза контраофанзива на Бетис неостаряващият Хоаким откри Лорен Морон на задната греда, който на празна врата нямаше проблеми да направи резултата 2:1.

Към края на втората част пристигна и последното попадение в дуела. След хубава композиция по десния фланг Хоаким още веднъж откри човек в наказателното поле, този път стрелецът Борха Иглесиас. Той още веднъж нямаше проблем на празна врата, с цел да осъществя за 3:1.

По този метод Бетис излиза на 9-то място с актив от 8 точки след 6 кръга. Леванте пък остава на 11-то място със 7 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР