Отборът на Бетис надигра с 2:1 Виляреал в мач от

...
Отборът на Бетис надигра с 2:1 Виляреал в мач от
Коментари Харесай

Италиански ветеран направи глупост и обрече Виляреал

Отборът на Бетис надигра с 2:1 Виляреал в мач от 22-ия кръг на Ла Лига, игран в Севиля. В 30-ата минута опитният бранител на валенсианци Даниеле Бонера игра жестоко и получи червен картон. Лорен Морон от дублиращия отбор на севилци осъществя два гола (45 и 65) и даде поръчка за състава на Кике Сетиен. Загубата не разреши на Виляреал да изпревари Реал Мадрид. “Вердибланкос” са в средата на класирането.

“Жълтите” започнаха по-добре и по-често владееха топката. В 17-ата минута Саму Кастийехо стреля, само че завоюва единствено корнер. В 30-ата централният защитник на “подводницата” Даниеле Бонера получи пряк червен картон след жестоко нарушаване против Рубен Кастро. Италианецът изрита своя противник в региона на корема. Полувремето приключи с гол за Баломпие. Лорен Морон откри резултата с бомбен удар от 23 метра, откакто Фабиан Руис Пеня лиши топката.

През втората част гостите от “Ел Мадригал” получиха втори гол, който в допълнение усложни задачата им. В 65-ата Морон се разписа с глава след ново подаване на Фабиан. В 80-ата отборът на Хави Кайеха се върна в мача с попадение от дузпа. Карло Бака стреля в средата на вратата и означи от бялата точка. Нарушението на Антонио Бараган беше против Денис Черишев.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 22 кръг, събота 3 февруари  Бетис 2:1краен резулат  Виляреал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР