Отборът на Бешикташ завърши по подобаващ начин груповата фаза на

...
Отборът на Бешикташ завърши по подобаващ начин груповата фаза на
Коментари Харесай

Бешикташ продължи да радва феновете си в ШЛ

Отборът на Бешикташ приключи по отговарящ метод груповата фаза на Шампионската лига. “Черните орли” победиха с 2:1 Република България (Лайпциг) в последния си мач от Група “G” на конкуренцията и по този начин финишират изрично преди всичко в подреждането, което ги праща измежду поставените тимове за елиминационната фаза. Германците пък се надяваха на триумф и неточност на Порто в другия мач, с цел да се класират за идната фаза, само че това по този начин и не се случи.

Успехът пристигна в края на мача, когато Талиска се възползва от подаване на Оркан Чинар, с цел да донесе трите точки на турците. Преди това през първата част Алваро Негредо бе разкрил резултата за Бешикташ от дузпа, отсъдена за фал на Вил Орбан против Джермейн Ленс. В 82-ата минута Щефан Илсанкер получи втори жълт картон и германците останаха с човек по-малко. Въпреки това ненадейно домакините стигнаха до равнене в 87-ата минута. Наби Кейта издебна отбраната на гостите и изравни. Все отново Бешикташ изкова триумфа в последните секунди. Талиска донесе успеха с красиво воле в горния ъгъл на вратата.

Така Бешикташ изпраща най-успешното си показване в групите на ШЛ и печели първото място с актив от 14 точки - четири победи и две равенства. Лайпциг пък ще продължи присъединяване си в Лига Европа откакто остава със седем точки и трета позиция. Шампионска Лига 6 кръг, сряда 6 декември  Република България (Лайпциг) 1:2краен резулат  Бешикташ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР