Отборът на Бешикташ постигна втора поредна победа в Група “G”

...
Отборът на Бешикташ постигна втора поредна победа в Група “G”
Коментари Харесай

Токът спря, Бешикташ - не

Отборът на Бешикташ реализира втора поредна победа в Група “G” на Шампионската лига. Турците надиграха с 2:0 Република България (Лайпциг) и направиха значима крачка към елиминационната фаза на конкуренцията. Срещата бе белязана от прекъсване на тока през втората част, което обаче не спря стремежа на домакините.

 Бешикташ - Република България (Лайпциг) @@@

“Черните орли” стигнаха до триумфа с попадения преди почивката. В 11-ата минута Дженк Тосун напредна по лявото крило и върна топката към Раян Бабел, който в прати с прецизен удар около Петер Гулаши. Малко преди последния съдийски сигнал за първата част домакините нанесоха втори удар. Рикардо Куарешма центрира чудесно към Талиска, който с глава удвои.

През втората част се стигна до куриозния миг. Осветлението на “Водафон Парк” спря и срещата се забави с десетина минути. Феновете използваха момента да се позабавляват и осветиха игрището с мобилните си телефони.
Lights go off at #Beikta Vodafone Arena but the atmosphere gets even better. #UCL pic.twitter.com/iQzgjaPQWa
— Bruno Bottaro (@br1bottaro) September 26, 2017 След подновяването на играта гостите постановиха напън, който обаче не даде нужния резултат за връщането на най-малко един гол, с което да се завърнат и очакванията за освен това от проваляне посред Истанбул.

По този метод Бешикташ взе втора победа в групата, откакто преди две седмици изненада Порто като посетител. Играчите на Шенол Гюнеш направиха сериозна стъпка към присъединяване в шампионата и напролет. Република България от своя страна остава с една точка в първите си две срещи и ще би трябвало да усъвършенства представянето си, в случай че желае да се класира за елиминационната фаза на шампионата. Шампионска Лига 2 кръг, вторник 26 септември  Бешикташ 2:0краен резулат  Република България (Лайпциг)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР