Отборът на Берое стартира подготвителния си лагер в Турция с

...
Отборът на Берое стартира подготвителния си лагер в Турция с
Коментари Харесай

Мартин Камбуров не пропусна да се разпише при успех на Берое

Отборът на Берое започва подготвителния си лагер в Турция с триумф с 2:1 над Ботошани. Попаденията за " зелените " осъществиха Мартин Камбуров (27) и Мартин Маринов (52). Точен за румънския състав бе Кейта (21).

До 20-ата минута на срещата темпото бе много ниско, а първата по-интересна обстановка се откри пред Касими, който шутира от отдалеченост, само че Душан Перниш улови кълбото.

В 21-ата минута Кейта вкара първото попадение в инспекцията, откакто засече центриране от корнер.

В 25-ата минута Мартин Камбуров завоюва дузпа, само че опитният нападател стреля в тялото на стража на румънския състав.

В 27-ата минута обаче Камбуров не сбърка, откакто се разписа след прелестно центриране на Милен Желев от десния фланг.

В 34-ата минута Маринов откри добре капитанът на " зелените ", само че шутът на опитния стрелец се отби в тялото на защитник на Ботошани.

Втората част стартира чудесно за българите. В 52-ата минута Рубен Бригидо изведе Мартин Маринов самичък против стража на Ботошани, а младият нападател не пропусна да вкара второто попадение за Берое в инспекцията.

В 76-ата минута резервата Александър Цветков се оправи с двама бранители, след което стреля технично с десния крайник, само че коженото кълбо не откри очертанията на вратата.

В 88-ата минута румънците имаха късмет да изравнят, само че ударът на атакуващия футболист на отбора не откри очертанията на вратата. Това бе и последната забавна обстановка в инспекцията.

Берое - Ботошани 2:1

0:1
Кейта (21)
1:1 Камбуров (27)
2:1 Маринов (52)

Стартови сформира:

Берое: 12. Перниш, 3. Желев, 9. Камбуров, 5. Туба, 7. Крумов, 21. Еуженио, 15. Макута, 99. Мазагу, 28. Бругидо, 13. Маринов, 71. Минчев

Ботошани: Ханич, Патаче, Моеску, Жерони, Мендоса, Касими, Еби, Ебенхофер, Джордже, Кейта, Реалдо
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР