Отборът на Берое Стара Загора ще поиска делегатът от двубоя

...
Отборът на Берое Стара Загора ще поиска делегатът от двубоя
Коментари Харесай

Берое ще поиска делегатът от мача срещу Миньор Перник да бъде изхвърлен от футбола

Отборът на Берое Стара Загора ще изиска делегатът от дуела за Купата на България против Миньор Перник Владимир Андреев да бъде вечно изхвърлен от футбола.

Това разгласи изпълнителният шеф на " зелено-белите " Стилиян Попчев с пост във Facebook, а аргументите за настояванията на старозагорци е отчетът на Андреев за дуела в Перник, след който на клуба бе наложена глоба в размер на 5800 лв. от Дисциплинарната комисия (ДК) към БФС.

Припомняме ви, че срещата на " Стадион на мира " бе белязана от фенски ексцесии, а ден след мача от Берое настояха за съществени санкции за Миньор поради държанието на техните почитатели.

Вместо това ДК наложи по-сериозни наказания точно на заралии, а в своя пост Стилян Попчев дефинира това решение като " цинизъм ".

Ето и какво написа изпълнителният шеф на Берое:

" Още на следващия ден ще входираме писмо до БФС с искане лицето Владимир Адрианов Андреев (делегат на футболната среща от 1/16 край за Купа България) да бъде изваден вечно от системата на футбола в България!!! Ще покажем обстоятелства и условия със снимков и видео материал, които очевидно не са разказани в отчета за футболната среща. Действието (в случая бездействие) на това лице, подтиква футболното безчинство. Такива хора са израстък за футбола и би трябвало да бъдат изкоренени. Решението на ДК на БФС, основано на отчета на делегата, мога да го дефинира като цинизъм. ", написа Попчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР