Отборът на Берое Стара Загора постигна втора последователна победа от

...
Отборът на Берое Стара Загора постигна втора последователна победа от
Коментари Харесай

Берое надви минимално Арда в Стара Загора и грабна втори пореден успех в Първа лига

Отборът на Берое Стара Загора реализира втора поредна победа от началото на сезон в Първа лига, откакто в среща от втория кръг се наложи минимално с 1:0 вкъщи против Арда Кърджали.

По този метод " зелените " се причислиха към ЦСКА 1948, който е единственият различен тим с цялостен актив от 6 точки в родното състезание след първите две срещи, като " алените " имат преимущество в класирането поради по-добрата си голова разлика.

В същото време пък съставът на Арда е на 12-ото място със единствено 1 пункт, пристигнал при равенството против Черно море преди седмица.

Тази вечер в Стара Загора обаче мачът стартира кошмарно за отбора на Александър Тунчев, който получи гол още в 8-ата минута. Вини Трибуле от тима на Берое се пребори за топката в личната си половина, след което напредна необезпокоявано преди да нанесе изстрел от границата на наказателното поле на гостите, който рикошира в крайници на неприятелски защитник и влетя във вратата на кърджалии за 1:0.



До края на първата част заралии предоставиха самодейността на своя противник, който на няколко пъти беше покрай изравняването на резултата, като даже Станислав Иванов прати топката в мрежата в 14-ата минута, само че попадението бе вярно анулирано поради засада, маркирана след интервенция на ВАР.

След почивката още един гол на Арда, дело на някогашния футболист на Берое Абубакар Тунгара, не бе зачетен, защото малийският играч също бе в нередовна позиция.

В другия завършек на терена пък удар на Майкъл Севайос се отби от страничния дирек на вратата на кърджалии, лишавайки домакините от втори гол.

В последна сметка до края резултатът остана неизменен и по този начин Берое се поздрави с втори триумф през акцията под управлението на аржентинския си ментор Густаво Араголаса.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР