Отборът на Берое Стара Загора постигна победа с 2:0 при

...
Отборът на Берое Стара Загора постигна победа с 2:0 при
Коментари Харесай

Берое победи Локомотив София в Надежда“

Отборът на Берое Стара Загора реализира победа с 2:0 при визитата си на Локомотив София в дуел от 18-ия кръг на Първа лига.

„ Зелените “ откриха резултата на стадион „ Локомотив “ в столичния квартал „ Надежда “ след тъкмо час игра, когато Симеон Мечев стреля от близо 30 метра по посока вратата на домакините, топката тупна пред стража Александър Любенов, който не съумя да улови кълбото и то се върна на границата на вратарското поле, където Вини Трибуле с удар от придвижване се разписа в долния десен ъгъл на вратата.

Съставът на Николай Киров удвои преднината си пет минути по-късно. Серкан Юсеин получи топката в половината на „ железничарите “ и пусна доста хитро подаване по земя към Абубакар Тунгара, което изведе нападателя на Берое очи в очи с вратаря Любенов в пеналтерията на домакините. Тунгара овлядя и с компактен изстрел се разписа в долния ляв ъгъл.

Локомотив София понижи изоставането си в 80-ата минута посредством Димо Бакалов, който с глава засече центриране от ъглов удар на Красимир Милошев в наказателното поле на Берое.

В класирането Берое събра актив от 19 точки и се изкачи на 11-ата позиция, до момента в който Локомотив София е осми с 26 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР