Отборът на Берое Стара Загора постигна обрат от 0:1 до

...
Отборът на Берое Стара Загора постигна обрат от 0:1 до
Коментари Харесай

Берое обърна Пирин в Благоевград на старта на новия сезон в Първа лига

Отборът на Берое Стара Загора реализира поврат от 0:1 до 2:1 при гостуването си на Пирин Благоевград в откриващия кръг на Първа лига.

Първото попадение за новия футболен сезон у нас бе маркирано на стадион „ Христо Ботев “ в 22-ата минута след късо осъществяване на директен свободен удар малко зад дъгата на наказателното поле на заралии, където Дмитро Семенив подаде топката към Даниил Кондраков, а украинският халф на „ орлетата “ в изстрел по земя около стената на беройци прати топката в долния десен ъгъл на стража Родриго Ачинели.

Берое изравни резултата във втората минута от добавеното време на първата част посредством Вини Трибуле, който оставен да се извиси във въздуха на границата на вратарското поле на домакините, се разписа с глава, засичайки топката след центриране от корнер, като преди да намести мрежата зад вратаря Максим Ковальов, кълбото се отби в десния страничния дирек.

Гостите от Стара Загора направиха цялостен поврат пет минути след началото на второто полувреме. Футболистите на Пирин изгубиха притежанието на топката след осъществяване на тъч и това разреши на Берое да контраатакува. Майк Севайос бе изведен зад защитата на „ орлетата “, нахлу в наказателното поле и подаде на далечната греда към голмайстора Трибуле. Французинът изпревари връхлитащия го пазач Ковальов и се разписа за 1:2.

В класирането Берое събра актив от три точки, до момента в който Пирин има една.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР