Отборът на Берое спечели с 2:0 над Септември София в

...
Отборът на Берое спечели с 2:0 над Септември София в
Коментари Харесай

Берое се справи със Септември в София

Отборът на Берое завоюва с 2:0 над Септември София в контролна среща, играна на стадион „ Драгалевци “. Точни за „ зелено-белите “ бяха Алиун Фал и Кукула. Така Берое приключи втората си част от подготовката и лагера на отбора в Банско.

Старозагорци Берое стартира чудесно мача и поведе в резултата още в 3-ата минута. Симеон Мечев пусна отличен извеждащ пас към Алиун Фал, който излезе самичък против Николай Банков и с удар в близкия ъгъл прати топката във вратата му 1:0.

Септември можеше да изравни резултата в 16-ата минута, когато Атанас Кабов центрира в наказателното поле на Берое, където Запро Динев стреля с глава, само че Нордин Бакер избави.

Минута по-късно пред Запро Динев се откри нова страхотна опция, само че той я пропусна. Атанас Кабов центрира остро в наказателното поле на Берое в 26-ата минута, само че Бакер се намеси и улови топката.

Кийлън Лебон направи отличен пробив в 27-ата минута. Той нахлу в наказателното поле на Септември и подаде към Кукула, само че нападателят стреля в навън.

Септември пропусна страхотна опция да изравни резултата в 52-ата минута, когато Атанас Кабов бе изведен самичък против Нордин Бакер, само че вратарят на Берое избави.

Минута по-късно Кабов стреля, само че над напречната греда. Омар Камара получи травма в 57-ата минута и бе заменен наложително от Стив Фуртадо.

В 64-ата минута Олджай Алиев подаде към Кукула на чиста позиция и стреля, само че Банков избави.

Септември пропусна нова опция в 68-ата минута, когато Марио Илиевски стреля, само че доста неопределено в навън.

Илиян Стефанов насочи прекрасен удар в 78-ата минута, само че Банков внимаваше и избави. Две минути по-късно Реян Даскалов стреля от разстояние, само че Банков още веднъж се намеси.

Берое позволи груба неточност в отбранителен проект в 84-ата, при която топката попадна в Илиевски, който стреля доста рисково, само че Генадий Ганев плонжира и резервира вратата си „ суха “.

В 85-ата минута Септември остана с човек по-малко, откакто Николай Банков излезе да пресече една топка, в началото стражът се оправи, само че по-късно я изпрати в краката на Алиев, той се опита да трансферира Банков и да я прати в опразнената врата, само че стражът на Септември игра с ръка отвън наказателното поле и бе изпъден с пряк червен картон от Волен Чинков.

Стигна се до директен свободен удар, който Кукула трансформира в попадение в 88-ата минута, пращайки топката в левия ъгъл.

Следващата инспекция на Берое е на 15 юли против отбора на Арда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР