Отборът на Берое ще има възможността да разчита на своето

...
Отборът на Берое ще има възможността да разчита на своето
Коментари Харесай

Теодора Динева се завръща за финала с Монтана

Отборът на Берое ще има опцията да разчита на своето най-опасно оръжие в лицето на Теодора Динева за огромния край с Монтана 2003. Най-резултатната баскетболистка в редиците на старозагорки през сезона получи проблем в коляното, който значително я извади от сметките за полуфиналите с Шампион 2006, само че към този момент е изцяло възобновена и ще укрепи отбора си за финалната серия, научи Sportal.bg .

Динева игра единствено пет минути в първия мач против Шампион 2006, като още в първата четвърт бе сменена и повече не се появи на терена до края на срещата. Във втория дуел пък тя не попадна в групата, само че по този начин или другояче нейните съотборнички извършиха задачата си и записаха две безапелационни победи, с цел да се класират за петия си следващ край при дамите.

Финалната серия за златото сред Берое и Монтана 2003 ще се организира във формат до три победи от общо вероятни пет дуела, като тя стартира в сряда с мач №1, който ще се състои от 15:00 часа в Стара Загора. Вторият дуел е в четвъртък от 18:00, а третата - в неделя в зала “Младост ” в Монтана. Евентуален четвърти мач ще се организира на 1 май още веднъж там, а петият конфликт ще бъде на 4 май в Стара Загора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР