Отборът на Берое посреща Лудогорец в мач от 20-ия кръг

...
Отборът на Берое посреща Лудогорец в мач от 20-ия кръг
Коментари Харесай

Лудогорец ще иска да продължи с победите срещу разклатения Берое

Отборът на Берое посреща Лудогорец в мач от 20-ия кръг на родната efbet Лига.Двубоят в Стара Загора стартира в 14:30 часа и ще можете да го гледате директно по DIEMA SPORT , както и да следите развоя дружно с Gong.bg.

В лагера на домакините царува отчаяние, откакто отпаднаха от Левски на 1/8-финалите в шампионата за Купата на България и станаха първият отбор от топ 6, който не съумя да продължи напред в конкуренцията.

Това съответства и с трусовете на треньорския пост, като първичните информации бяха, че Димитър Димитров ще напусне клуба от Стара Загора, а в следствие тези клюки бяха развенчани.

Добрата вест е, че единственият изчезнал в състава е Карлос Охене.

В лагера на гостите от Разград настроението е положително, макар мощния противник, който се падна на отбора в идната фаза за Купата, а точно носителят на трофея през последните две години - Локомотив Пловдив.

Добрата вест за Валдас Дамбраускас е, че твърдият титуляр Антон Недялков се размина с тежка травма и ще отсъства от терените единствено месец.

Междувременно, Владислав Стоянов и Ихинио Марин не престават да се възвръщат.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР