Отборът на Берое победис 1:0 Пирин (Благоевград) в двубой от

...
Отборът на Берое победис 1:0 Пирин (Благоевград) в двубой от
Коментари Харесай

Много борба в Стара Загора! Берое победи с 1:0 Пирин

Отборът на Берое победис 1:0 Пирин (Благоевград) в дуел от 28-ия кръг на еfbet Лига. В воин за домакините се превърнаСимеон Мечев, който се разписа след единствено 120 секунди игра.

Още с първата си офанзива домакините съумяха да изненадат своя съперник и да открият резултата след близо 90 секунди игра. Уерди Мара проби добре отдясно и опита диагонален удар, който не бе толкоз мощен, съобщи Sportal.bg.

Въпреки това обаче Янко Георгиев изпита усложнения и не съумя улови, като изпусна топката.

Получи се безредие в наказателното поле, откакто няколко футболисти скочиха да играят с нея, само че в последна сметка тя стигна до Симеон Мечев, който от близка отдалеченост я прати тъкмо под напречната греда и откри - 1:0. След половин час игра Трибуле получи в наказателното поле с тил към вратата. Французинът си заложи топката, обърна се и шутира, само че бранител съумя да блокира. Малко по-късно Уерди Мара също опита да изненада стража на гостите, само че кълбото мина на сантиметри от задачата.

В последните секунди на първата част Иван Тасев проби отляво и върна към Димитър Тонев, който центрира в наказателното поле, където двама футболисти на " орлетата " се разминаха с топката.

В 49-ата минута Димитър Тонев стреля доста мощно от границата на наказателното поле, само че Иван Караджов съумя майсторски да избие топката. Венцислав Бенгюзов шутира непосредствено от директен свободен удар в 56-ата минута, само че топката мина над напречната греда и не затрудни Иван Караджов. В 83-ата минута Димитър Тонев направи мощен пробив по границата на наказателното поле, а защитник на домакините го препъна.

Главният арбитър Ивелин Занев отсъди директен свободен удар. Зад топката застана Венцислав Бенгюзов, който стреля, само че не опитът му се отби в стената и излезе в навън. В 91-ата минута Спас Георгиев нацели горната греда с удар от далечна отдалеченост.

Oтговорът на " орлетата " бе с неочакван изстрел с глава от корнер на стража Янко Георгиев. Той бе най-съобразителен в наказателното поле, само че опитът му бе отразен отИван Караджов. Това бе и последната забавна обстановка на стадиона в Стара Загора. По този метод тимът на Николай Киров се изкачи до 11-ата позиция с актив от 27 точки. Пирин (Благоевград) пък остава на 14-о място с 21 пункта.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР