Отборът на Берое победи с 1:0 състава на Верея в

...
Отборът на Берое победи с 1:0 състава на Верея в
Коментари Харесай

Берое спечели дербито на Стара Загора

Отборът на " Берое " победи с 1:0 състава на " Верея " в среща от 14-ия кръг на Първа професионална футболна лига и с 23 точки се изкачи на 5-о място в класирането, където до момента беше " Черно море ". Единственият гол вкара Мартин Камбуров в 60-ата минута. " Верея " пък инкасира трета поредна загуба в шампионата.
Първата офанзива беше за гостите, като в 6-ата минута Матеус Леони центрира за Камбуров, само че опитният нападател се размина с топката. До 25-ата минута символичните посетители натиснаха крепко, само че кой знае какви положения нямаше. Единствено удар от фаул на Мартин Камбуров провокира страсти по трибуните и то откакто удари в главата застаналия на стената Бенгюзов.
В 55-та минута се стигна до първата сериозна голова опция за " Берое ". И тя обаче приключи без прецизен удар. Защитата на " Верея " отби топката, тя стигна до Педро Еуженио, който с доста мощен шут разтресе дясната греда за Аргилашки.
Пет минути по-късно " Берое " поведе в резултата. Резервата Антон Карачанаков центрира в наказателното поле, където Камбуров се извиси и прати топката в мрежата със страховит удар с глава - 0:1. Мартин Камбуров опита да вкара красиво за 2:0 в 70-ата минута, само че опитът му не сполучи, откакто Педро Еуженио създаде обстановката и центрира. Камбуров посрещна топката на задна греда, само че не съумя да я уцели както би трябвало.
Буквално в последните 10 секунди Исмаил Иса получи топката от Мирослав Енчев, опита параболичен удар, само че топката рикошира и излезе в корнер.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР