Отборът на Берое не остана особено доволен от съдийския наряд

...
Отборът на Берое не остана особено доволен от съдийския наряд
Коментари Харесай

Берое негодува от съдийския наряд за мача с Левски

Отборът на Берое не остана изключително удовлетворен от съдийския наряд за идващия си мач в НБЛ. Става въпрос за семейството на Левски в събота от 18:30 часа, което ще бъде ръководено от Венцислав Великов, Николай Цинцарски и Славчо Нучев. Старозагорци очевидно не пазят положителни мемоари от първите двама.

“Случайно или не, Венцислав Великов, Николай Цинцарски и Славчо Нучев е съдийската тройка за домакинския ни мач против Левски в събота от 18.30ч., Великов беше старши арбитър, при гостуването ни предишния кръг против ЦСКА, когато тима ни стопи разлика от 23 на 9 точки, само че получихме 2 поредни механически нарушавания, след извънредно противоречиво присъждане. Цинцарски пък управлява последното ни домакинство против Рилски състезател, което също по този начин загубихме ”, пишат от Берое в формалната си страница във Facebook.

Берое е на шестата позиция в класирането на НБЛ с баланс от 7 победи и 10 загуби, до момента в който Левски е трети с 10-6. Два от последните три мача сред двата отбора приключиха с победни кошове за “зелените ” в последните секунди.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР