Отборът на Берое може да бъде спокоен за финансовото осигуряване

...
Отборът на Берое може да бъде спокоен за финансовото осигуряване
Коментари Харесай

Австрийци спасяват зимната подготовка на Берое

Отборът на Берое може да бъде спокоен за финансовото обезпечаване на зимната си подготовка, а даже и за началото на пролетния дял от шампионата.
В касата на отбора скоро може да влязат 600 000 лв., написа " Мач Телеграф ". Причината за това е оферта от страна на австрийския ЛАСК Линц за бранителя Омар Сако.

Ръководството на клуба към този момент умува върху отправеното предложение за 25-годишния футболист от Кот дИвоар и се чака да вземе решение в идващите дни.
За интереса на отбора от Линц за Сако се заприказва още преди повече от един месец. Сега обаче австрийците са предложили съответна оферта.

Както е известно, през вчерашния ден от Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " оповестиха, че стопират с финансирането си на клуба, а сходна сума би подсигурила на Берое умерено осъществяване на зимната подготовка и старта на пролетния дял на шампионата.

Към момента най-важната задача пред заралии е финансовото оцеляване на клуба без парите, които бяха обезпечавани от енергийното сдружение. Очаква се и Общината също да помогне, с цел да не се стига до по-сериозни проблеми.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР