Отборът на Белгия тотално е контролирал двубоя с Русия от

...
Отборът на Белгия тотално е контролирал двубоя с Русия от
Коментари Харесай

Алдервейрелд: Всичко е перфектно за нас

Отборът на Белгия тотално е направлявал дуела с Русия от група "В " на Евро 2020, безапелационен е белгийският бранител Тоби Алдервейрелд. "Червените дяволи " завоюваха с 3:0 в Санкт Петербург и не оставиха никакво подозрение в голямото си предимство. Неговият съотборник Тома Мюние добави, че през втората част се е наложило да тичат повече, само че са се справили добре.

"Винаги има нерви в първия мач, това е обикновено. Всичко в този момент е съвършено за нас. Тотално контролирахме този дуел. Бяхме сложени напрегнат, само че се справихме по най-правилния метод. Вкарахме 3 гола против руснаците и сме доста щастливи ", разяснява бранителят след края на срещата.

Неговият съотборник Тома Мюние се разписа във вратата на Сборная, откакто размени контузения Тимъти Кастан през първото полувреме.

"Познаваме добре Русия, не играем за първи път против тях. Те опитваха да ни затруднят с дълги топки към централния им нападател. Разполагат с някои класни играчи. Ние противопоставихме футболисти от международна класа. Руснаците ни накараха да тичаме през второто полувреме, само че нямаха никакви шансове за гол. Справихме се, даже когато схемата ни не работеше толкоз добре ", съобщи Мюние.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР