Отборът на Белгия постигна четвърта победа от четири мача в

...
Отборът на Белгия постигна четвърта победа от четири мача в
Коментари Харесай

Белгия продължава без грешка за Евро 2020

Отборът на Белгия реализира четвърта победа от четири мача в квалификационния цикъл за Евро 2020. В мач от Група I „ алените дяволи” бяха безкомпромисни против Шотландия, записвайки триумф с 3:0.

Ромелу Лукаку съумя да се разпише на два пъти, а Кевин Де Брюин заби третото попадение в последната минута на срещата, която се игра на стадион „ Крал Бодуен” в Брюксел.

Домакините бяха с класа над своя съперник, а резултатът 3:0 е най-малкото, с което съумяха да се отърват островитяните. Футболистите на Белгия извършиха цели 14 корнера, до момента в който гостите от Шотландия не съумяха да записват нито един.

Така след изиграването на четири мача от началото на битката за място на Евро 2020, белгийските имат цялостен актив от 12 точки и еднолично заемат първата позиция в групата.

Втори е отборът на русия, който в това време съумя да надделее минимално над Кипър с 1:0. Единствения гол в мача означи Алексей Йонов в края на първата част.

В първия мач от днешната стратегия Казахстан разруши с 4:0 абсолютния новобранец Сан Марино, който към този момент има позволени цели 20 гола и маркиран нито един.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР