Отборът на Белгия е най-атлетичният, който сме срещнали досега. Това

...
Отборът на Белгия е най-атлетичният, който сме срещнали досега. Това
Коментари Харесай

Везенков: Дадохме максимума на европейското

Отборът на Белгия е най-атлетичният, който сме срещнали до момента. Това беше последният мач в групата, бяхме изморени. Те играха мъдро в отбрана, стопираха ни тройките.

Ние бяхме по-изчерпани в нахлуване спрямо предходните срещи. Дадохме всичко от себе си, само че не успяхме. Мисля, че има защо да съжаляваме. В мачовете с Турция, с Черна гора не играхме както искахме. Това е. Смятам, че максимумът ни беше това.

Така разяснява края на европейското за България потвърдилият на него, че в действителност в негово лице имаме баскетболист от доста висока класа Александър Везенков.

Нашите отпадната след загуба от Белгия, която ги лиши от място измежду първите 4 тима в крайното класиране на групата.

Везенков подсигурява, че ще продължи постоянно да играе за България при опция, а също по този начин разяснява обстановката в баскетбола ни.

" Винаги бих играл за България. Знаете, когато съм свободен, когато съм здрав, постоянно пристигам да играя. Другото лято мисля, че няма мачове като цяло. Не знам по кое време ще мога отново да съм на линия. Ще се прави ли подмладяване, няма ли да се прави, има доста неща, които би трябвало да се видят и да се разясняват.

„ Трябва младите доста да работят, с цел да заиграят баскетбол на някакво равнище. Не желая да съм аз неприятният, който да каже всички неща, които са казусът, само че мисля, че той е явен на всички.

В последните дни получих доста известия и позвънявания от хора, които гледат баскетбол. Трябва да разпространяваме спорта, тъй като българският баскетбол за жалост не е на картата и мисля, че това състезание оказа помощ малко, само че би трябвало да се продължава да се работи “, съобщи Везенков.

Според него любимци за европейската купа са Сърбия, Гърция и Словения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР