Отборът на Бдин (Видин) е новият лидер на Северозападната Трета

...
Отборът на Бдин (Видин) е новият лидер на Северозападната Трета
Коментари Харесай

Бдин шокира Спартак насред Плевен

Отборът на Бдин (Видин) е новият водач на Северозападната Трета лига. Селекцията на Боби Борисов смъкна Спартак от първото място, откакто го победи в Плевен с 3:2 в мач от 5-ия кръг на шампионата. В момента и двата състава имат по 12 точки в актива си, само че поради по-добрите индикатори в директните дуели, Бдин е лидер в групата.

Гостите играха половин час с 10 футболисти. Мачът не потегли добре за тях. В 10-ата минута те изоставаха в резултата, откакто Ивайло Емилов изпрати топката в мрежата им. Секунди по-късно Радослав Байчев имаше опция да изравни, само че плевенският вратар Иван Георгиев избави. В края на първата част топката рикошира в крайници на Иван Макриев и спря в плевенската врата – 1:1.

Само за секунди след почивката видинчани изкова триумфа. В 57-ата минута Байчев вкара от дузпа, отсъдена за нарушаване против Денис Николов. Веднага по-късно Борислав Борисов стреля тъкмо от границата на наказателното поле за 3:1. Байчев изрази насладата си от попадението с жестове и реферът му подвигна втори жълт и червен картон. В 63-ата минута Ивайло Иванов бе повален в наказателното поле на Бдин и Ивайло Раденцов осъществя дузпата – 2:3. До края обаче резултатът остана неизменен. Северозападна Трета лига 5 кръг, неделя 9 септември  Спартак (Плевен) 2:3краен резулат  Бдин (Видин)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР