Отборът на Базел е само на 90 минути от класиране

...
Отборът на Базел е само на 90 минути от класиране
Коментари Харесай

Базел приема Фиорентина в спор за класиране на исторически финал

Отборът на Базел е единствено на 90 минути от класиране на край в европейските клубни шампионати за първи път в своята история. Точно преди 10 години швейцарците играха за първи път на 1/2-финал, само че тогава - през сезон 2012/2013 отбаднаха от Челси след две загуби с 1:2 и 1:3.

Сега Хайко Фьогел на прага на нещо историческо. Той е напълно покрай това да се трансформира в първия треньор на швейцарците, извел ги до огромен европейски край, откакто тъкмо преди седмица в Италия в първи мач от 1/2-финалите на Лигата на конференциите бе съкрушен тимът на Фиорентина с 2:1, като победният гол пристигна в продължението на мача.

Все отново италианците не излизат в реванша като обречени, тъй като двата гола на непознат терен за Базел няма да имат своята тежест и даже при триумф с 1:0 биха могли да пратят мача в продължения. От друга страна, в първия мач момчетата Винченцо Италиано направляваха играта в по-голямата част от времето и изпуснаха нещата през втората част. Сега те ще са пределно стимулирани да извърнат развоя на събитията и да стигнат до втория си край за сезона, откакто към този момент си осигуриха място в последната среща от шампионата за Купата на Италия, където ще играят против Интер в спор за оценката.

Дали Фиорентина ще влезе в спор за дубъл, който никой не очакваше при започване на сезона, или Базел ще се класира на историческия си първи европейски край, ще разберем от мача на “Санкт Якоб Парк ”. Той е с начален час 22:00 българско време и ще бъде наблюдаван на Sportal.bg.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР