Отборът на Байерн“ спечели с 2:1 при гостуването си на

...
Отборът на Байерн“ спечели с 2:1 при гостуването си на
Коментари Харесай

Хайнкес постигна рекордна победа в Шампионската лига

Отборът на „ Байерн “ завоюва с 2:1 при гостуването си на „ Севиля “ в първия четвъртфинал в Шампионската лига, а успеха стана 12-а поредна в шампионата за треньора Юп Хайнкес. Нещо с което не може да се похвали никой различен ментор.

Серията на Хайнкес започва от сезон 2012/2013, когато „ Байерн “ завоюва пет следващи мача от стадия на четвъртфиналите. През октомври 2017-а година той се върна отпред на тима от Мюнхен, а по-късно отборът има седем следващи триумфа.

" Губихме топката прекомерно постоянно и не запазвахме структурата на играта си в средата на терена. Това разреши на Севиля да сътвори много моменти. През второто полувреме вдигнахме равнището и справедливо победихме. От психическа позиция беше доста значимо бързо да изравним резултата, въпреки че много ни провървя в този миг. Но в случай че желаеме да спечелим Шампионската лига, то ние би трябвало да подобрим играта си фрапантно “, съобщи Хайнкес.

„ И двете ни смени Хамес Родригес и Рафиня съживиха играта. Станахме по-гъвкави, държахме повече топката. Макар че и двете ни смени бяха насилствени. Артуро Видал получи травма в коляното, а Хуан Бернат на глезена. „ Севиля “ несъмнено игра по-добре през първото полувреме, само че и ние им позволявахме да нападат. Определено в случай че някой ни беше попитал дали ще бъдем удовлетворени на този резултат, то щяхме да се подпишем с две ръце “, добави наставникът.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР