Отборът на Байерн Мюнхен затвърди възхода в играта си, като

...
Отборът на Байерн Мюнхен затвърди възхода в играта си, като
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен направи обрат и отбеляза пет гола на Дармщадт

Отборът на Байерн Мюнхен затвърди възхода в играта си, като направи зрелищен поврат и се наложи с 5:2 над последния Дармшадт в мач от 26-ия кръг на Бундеслигата.

Домакините поведоха посредством попадение на Тим Скарке, само че още до почивката с голове на Джамал Мусиала и Хари Кейн баварците направиха поврат. През втората част Мусиала вкара второто си попадение в мача, а към края се разписа и резервата Серж Гнабри. В добавеното време петия гол за Байерн вкара Матис Тел. Дармщад също не бе споделил последната си дума и Оскар Вилхелмсон вкара в последните секунди. Байерн редуцира разликата от водача Байер Леверкузен на седем точки, само че " аспирините " имат мач по-малко.

Хайденхайм и Борусия Мьонхенгладбах не се победиха - 1:1. Робин Хак откри резултата за гостите още в деветата минута, Ерек Динкчи изравни в 66-ата.

Унион Берлин надигра Вердер Бремен с 2:1. Йорбе Вертесен и Брендан Аронсон дадоха благонадежден задатък на отбора от столицата, Мичел Вайзер единствено съумя да понижи за бременските " музиканти ".

Майнц 05 се наложи над Бохум с 2:0 вкъщи. И двата гола за триумфа вкара Йонатан Буркард, като първият бе от дузпа. Така Майнц към този момент изпревари в класирането Кьолн и към този момент е на 16-а позиция.

Отборът на Аугсбург съумя да направи поврат против Волфсбург, който остана с 10 души на терена. Патрик Вимер изведе вълците напред, само че в края на първата част точно той бе изпъден с червен картон. Така Арне Майер съумя да изравни още преди почивката, а след нея Кристиан Якич донесе триумфа на баварците с две попадения. Аугсбург е на седмо място в класирането на Бундеслигата, до момента в който Волфсбург е на 14-а позиция.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР