Отборът на Байерн Мюнхен стигна до трудна победа с 2:1

...
Отборът на Байерн Мюнхен стигна до трудна победа с 2:1
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен обърна Копенхаген за втора поредна победа в ШЛ

Отборът на Байерн Мюнхен стигна до сложна победа с 2:1 като посетител на датския Копенхаген в среща от група " А " на Шампионската лига.

На стадион " Паркен " в датската столица всичко по-интересно се случи след почивката, като в 56-ата минута, обратно на логиката, Лукас Лерагер даде задатък на домакините с удар от междинна отдалеченост, който остави беззащитен вратаря Свен Улрайх.

Атаките на " баварците " най-сетне дадоха резултат в 67-ата минута, когато Джамал Мусиала беше прецизен с акуратен изстрел по тревата от границата на наказателното поле.

В идващите минути пропуски не липсваха и пред двете порти, с цел да се стигне до 83-ата минута, когато Томас Мюлер бе изтърван от защитата на Копенхаген, опитният футболист напредна, залъга двама противникови състезатели и комбинира с Матис Тел, който от чиста позиция донесе цялостния поврат за Байерн Мюнхен.

Домакините от Копенхаген въпреки всичко можеха да измъкнат точката в заключителните секунди на мача, само че стражът Улрайх се намеси уверено, отразявайки удар на Джордан Ларсон, с цел да запази триумфа за " баварците ".

След този триумф момчетата на Томас Тухел са водач в подреждането с цялостен актив от 6 точки, до момента в който датчаните са на 3-ото място с 1 пункт.

В другия дуел то тази група, за излезе на второто място в класирането с 4 точки и да остави " алените дяволи " на дъното без актив.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР