Отборът на Байерн (Мюнхен) направи поредна грешка и отстъпи с

...
Отборът на Байерн (Мюнхен) направи поредна грешка и отстъпи с
Коментари Харесай

Тухел: Липсваше ни ефективност

Отборът на Байерн (Мюнхен) направи поредна неточност и отстъпи с 1:3 от Майнц 05 в мач от 29-ия кръг на немската Бундеслига. Това бе трета загуба на баварците от седемте мача, откогато Томас Тухел пое тима. Наставникът на първенците показа след мача, че неговият тим е изгубил от силата си, само че и той самият не се е справил по най-хубавия метод довечера.

„ Мачът с Майнц 05 беше под надзор, само че ние не вкарахме втори гол. Изравнителното попадение пристигна от нищото, а по-късно нямахме сила да реагираме. Да допуснем три гола в 12 минути, това не може да се случва. Направихме доста неточности. Липсваше ни успеваемост. Проблемите са явни “, съобщи Тухел пред Sky Sports.

Възпитаниците на немския експерт още веднъж отстъпиха водачеството в класирането на Борусия (Дортмунд) и по този начин баварците са напът да запишат първият си сезон без никакво отличие от акцията 2011/2012, когато още веднъж отпаднаха рано от Шампионската лига и Купата на Германия, а в Бундеслигата приключиха на осем точки зад първото място.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР