Отборът на Байерн (Мюнхен) направи първа тренировка на своя стадион,

...
Отборът на Байерн (Мюнхен) направи първа тренировка на своя стадион,
Коментари Харесай

Алаба: Футболистите на Байерн са гладни за футбол и за мачове

Отборът на Байерн (Мюнхен) направи първа подготовка на своя стадион, седмица преди да се възобнови шампионата на Бундеслигата. За първи път от месеци насам баварците се събраха в цялостен състав и упражняваха дружно.

"Наистина се усещам доста, доста добре да бъда още веднъж на терена и то да се съберем целия тим ", разяснява Давид Алаба във видео, което е оповестено на формалната страница на Байерн.

"Трябваше да видите на тренировката по какъв начин всички гледат напред към подновяването на шампионата. Щяхте да го усетите на тренировката. Момчетата са гладни за футбол и за мачове ".

Пандемията от ковид очевидно ще бъде победена от немското състезание, откакто то ще стартира тази седмица, макар някои вторични позитивни проби в тимовете. Байерн към този момент тренира в цялостен състав, откакто мина карантината и до момента тимовете се подготвяха по специфична стратегия и на групи. Тимът води с 4 точки пред Борусия (Дортмунд) преди подновяването на шампионата и в неделя гостува на Унион (Берлин).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР