Отборът на Байерн Мюнхен е съвсем близо до привличането на

...
Отборът на Байерн Мюнхен е съвсем близо до привличането на
Коментари Харесай

Байерн уговори Де Лихт, Рома взима Дибала

Отборът на Байерн Мюнхен е напълно покрай привличането на централния бранител на Ювентус Матайс де Лихт, откакто двата клуба реализираха сделка за трансферната сума. Според Скай Германия баварците ще платят на италианския клуб към 70 милиона евро за 22-годишния нидерландски национал, като сумата може да нарасне с още 10 млн.

Очаква се още през днешния ден Де Лихт да премине медицинските проби в Байерн, след което да подпише своя контракт с първенците на Германия. Според информацията идването на Де Лихт на " Алианц Арена " значи, че Байерн ще се раздели с един от своите бранители - Бенжамен Павар или Дайо Упамекано. Де Лихт ще бъде четвърти входящ трансфер за Байерн през лятото след Садио Мане, Райън Гравенберх и Нусаир Мазрауи.

В същото време аржентинският национал Пауло Дибала ще продължи кариерата си в Рома, откакто се съгласи да подпише тригодишен контракт с " вълците ". Офанзивният халф идва на " Олимпико " като свободен сътрудник, откакто контрактът му с Ювентус изтече в края на предишния сезон.

Според информациите на медиите в Италия с съществена заслуга за реализирането на прехвърлянето е треньорът на Рома Жозе Моуриньо, който персонално се е обадил на Дибала и му е разказал какъв план построява в клуба. Дибала бе спряган още за трансфер в Интер и Наполи, само че в последна сметка е избрал предлагането на Рома. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР