Отборът на Байер Леверкузен сломи с 2:0 Щутгарт в мач

...
Отборът на Байер Леверкузен сломи с 2:0 Щутгарт в мач
Коментари Харесай

Байер Леверкузен се справи и с Щутгарт за трета поредна победа

Отборът на Байер Леверкузен пречупи с 2:0 Щутгарт в мач от Бундеслигата. Отборът на Шаби Алонсо записа трета поредна победа в немския шампионат. Головете бяха дело на Муса Диаби и Джонатан Тах.

“Аспирините ” откриха резултата малко преди да изтече половин час игра, когато Муса Диаби пое една топка в центъра на терена, преодоля доста атрактивно няколко играчи на гостите и стреля рисково, кълбото се отклони в тялото на защитник и влетя в мрежата на Флориан Мюлер за 1:0.

Играчите на Чаби Алонсо бяха доста покрай удвояване на преднината си в 63-ата минута, когато още веднъж Диаби съумя да стигне до едно центриеране, само че съумя само да разтресе напречния дирек. В 77-ата минута още веднъж много интензивният Джереми Фримпонг съумя да се разпише, само че голът бе анулиран заради засада. Домакините въпреки всичко стигнаха до второ попадение десетина минути преди края на втората част, когато центриране от корнер бе продължено на първа греда от Есикел Паласиос и Йонатан Та протегна крайници на метър пред голлинията, с цел да отклони в мрежата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР