Отборът на Байер (Леверкузен) отстъпи с 0:1 в гостуването си

...
Отборът на Байер (Леверкузен) отстъпи с 0:1 в гостуването си
Коментари Харесай

Чаби Алонсо: Опитахме всичко, но не се възползвахме от шансовете си

Отборът на Байер (Леверкузен) отстъпи с 0:1 в гостуването си на Аугсбург от 19-ия кръг на немската Бундеслига. Загубата пристигна в най-неподходящия миг за “аспирините ”, които след посредственото начало на сезона таман бяха почнали да настигат местата, даващи право на присъединяване в европейските клубни шампионати с петте си следващи турнирни победи. Това беше второ предно проваляне за възпитаниците на Чаби Алонсо, които в предишния кръг паднаха и от Борусия (Дортмунд) с 0:2.

“Беше под напрежение мач. През първото полувреме не се случи нищо изключително, а след почивката играхме неприятно при осъществяването на един корнер. Опитахме всичко, само че не се възползвахме от възможностите си задоволително добре, с цел да вземем нещо от мача довечера ”, разяснява Алонсо след мача.

В момента Байер (Леверкузен) се намира на девето място и изостава на 10 точки от местата, даващи европейски квоти за идващия сезон.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР