Отборът на Байер (Лерверкузен) задълбочи кризата в с победа с

...
Отборът на Байер (Лерверкузен) задълбочи кризата в с победа с
Коментари Харесай

Леверкузен “закопа” Гладбах още по-надълбоко

Отборът на Байер (Лерверкузен) задълбочи рецесията в с победа с 1:0 като посетител в мач от 24-ия кръг на Бундеслигата. осъществя единственото попадение 13 минути преди края.

Това е пета поредна загуба за Гладбах и общо шеста в последните седем срещи във всички шампионати. Кризата съответства с решението на треньора да признае, че от новия сезон ще поеме. Преди няколко дни “жребците” бяха отстранени и от Купата на Германия, а наподобяват и обречени в Шампионската лига, където има огромна преимущество против тях. В шампионата пък отборът е на 6 точки от място в евротурнирите.

Леверкузен също се намираше в доста неприятна серия до през днешния ден - три провали в последните пет мача и нито една победа в тях. И въпреки всичко “аспирините” се оказаха по-добри и стигнаха до триумфа след гол на Шик в 77-ата минута. Тогава чехът беше прецизен при добавка, откакто вратарят беше отразил изстрел на. При състояние “близнак” на това в 33-ата минута Шик не съумя да уцели добре топката и пропусна.

Иначе срещата на “Борусия Парк” можеше да се развие по различен метод, откакто в 57-ата минута домакините получиха дузпа. От последвалото повтаряне обаче ВАР видя засада при офанзивата и надлежно домакините се разминаха с опцията да стрелят от бялата точка.


Бундеслига 24 кръг, събота 6 март  Борусия (Мьонхенгладбах_ 0:1краен резулат  Байер (Леверкузен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР