Отборът на Барселона спечели с минималното 1:0 като гост при

...
Отборът на Барселона спечели с минималното 1:0 като гост при
Коментари Харесай

Красиво изпълнение на Жоао Феликс донесе победата на Барселона срещу Кадис

Отборът на Барселона завоюва с минималното 1:0 като посетител при визитата си на Кадис в среща от 31-ия кръг на испанската Ла Лига.

В воин за каталунците в този дуел се трансформира Жоао Феликс, който осъществя победното попадение с красива задна ножица в 37-ата минута. Тогава гостите получиха право да изпълнят корнер, след който защитник на домакините не съумя да почисти добре топката и тя стигна до португалеца, а той по акробатичен метод вкара единствения гол в мача.

До почивката футболистите на Шави Ернандес можеха да удвоят преднината си, само че изстрел на Фермин Лопес беше спрян на голлинията от бранителя Виктор Чуст Гарсия.

През второто полувреме домакините от Андалусия се пробваха да стигнат до равенството, като попадение на Хуанми беше анулирано поради засада, а в 79-ата минута Марк Андре тер Щеген трябваше да прави зрелищно избавяне след опит от отдалеченост на малиеца Диадие Самасеку.

João in Cádiz
— FC Barcelona (@FCBarcelona)

Така задатъкът на Барса оцеля, а след триумфа отборът се приближи още веднъж на 8 точки от водача в подреждането Реал Мадрид преди идващото издание на Ел Класико, което ще се организира идния уикенд - на 21 април.

Междувременно Кадис остава на 18-о място в класирането с 25 пункта, на три зад избавителния бряг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР