Отборът на Барселона ще се включи в мащабната стачка срещу

...
Отборът на Барселона ще се включи в мащабната стачка срещу
Коментари Харесай

Отборът на Барселона се включва в мащабната каталунска стачка

Отборът на Барселона ще се включи в огромната стачка против дейностите на полицията по време на референдума за самостоятелност на Каталуния, която е планувана за вторник, написа Marca.

Бартомеу: Всички щяха да ни упрекват, в случай че бяхме бойкотирали мача с Лас Палмас

Както е известно ексцесиите по улиците към този момент сложиха своя щемпел върху каталунския гранд, като огромна част от шефовете и играчите взеха отношение по въпроса. Ръководството на клуба даже изиска отсрочване на мача с Лас Палмас в неделя, само че тимът бе застрашен от служебна загуба и лишаване на 6 точки от актива си в испанската Ла Лига и в последна сметка дуелът се игра пред празни трибуни на „ Камп Ноу”.

Как гласоподава Пике на референдума?

От Барселона оповестиха, че се причисляват към всеобщата стачка, в която ще вземат присъединяване редица синдикати, подкрепящи отделянето на самостоятелната обаст от Испания.

От вторник всички чиновници на каталунския клуб, както и футболистите, които нямат задължения с националните си тимове, преустановяват работна активност. Решението бе взето от борда на шефовете по време на публична среща по-рано през днешния ден.

Валверде: Празните трибуни се отразиха на коцентрацията ни

„ ФК Барселона се причислява към националната стачка, затова клубът остава затворен във вторник”, оповестиха от клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР