Отборът на Барселона се надява да приключи в последния момент

...
Отборът на Барселона се надява да приключи в последния момент
Коментари Харесай

Барса уреди и Обамеянг, но има уловка

Отборът на Барселона се надява да завърши в последния миг прехвърлянето на нападателя Пиер-Емерик Обамеянг преди крайния период в понеделник. Бившият капитан на Арсенал, който беше лишен от лентата, не е взел участие в дуел от Висшата лига от този момент и напускането му наподобява неизбежно.

„ Mundo Deportivo “ твърди, че „ каталунците “ са се „ съгласили по всички “ елементи с Арсенал, с цел да подпишат с 32-годишния футболист чартърен до края на сезона.

Все още обаче има едно огромно затруднение, което би трябвало да бъде преодоляно, с цел да може сделската да стане факт. Обамеянг може да се причисли към Барселона, само че единствено, в случай че Усман Дембеле напусне, а обстановката с французина е в застой след „ липса на връзка “.

И въпреки всичко, макар тази плечка, в Барселона към момента се надяват на знамение през идващите 48 часа. Междувременно Дембеле беше свързван с евентуален трансфер в Челси и Манчестър Юнайтед.

❗ El Barça trabaja en una alternativa de última hora que venga a coste cero y que acepte cobrar lo poco que permita el margen salarial


— Mundo Deportivo (@mundodeportivo)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР