Отборът на Барселона постигна разгромна победа с 4:0 при визитата

...
Отборът на Барселона постигна разгромна победа с 4:0 при визитата
Коментари Харесай

Барселона очаквано разгроми последния в Ла Лига, Левандовски с два гола


Отборът на Барселона реализира разгромна победа с 4:0 при визитата си на Елче в дуел от 27-ия кръг на испанската Ла Лига.

Каталунците откриха резултата на стадион „ Мартинес Валеро “ в 20-ата минута, когато Жорди Алба центрира от фаул в наказателното поле на домакините, Роналд Араухо смъкна топката с глава за Роберт Левандовски, който от границата на вратарското поле се разписа в далечния десен ъгъл на стража Едгар Бадия.

Съставът на Шави Ернандес удвои преднината си в 55-ата минута посредством Ансу Фати, който получи топката в половината на домакините, направи мощен самостоятелен рейд и от границата на пеналтерията с мощен изстрел по земя се разписа в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Бадия.

Барса направи преднината си класическа десетина минути по-късно, когато Николас Фернандес се опита да върне топката към вратаря Бадия, само че се получи като извеждащо подаване за голмайстора Левандовски, който с изстрел от близка отдалеченост прати топката в средата на вратата.

Крайният резултат оформи Феран Торес в 70-ата минута с фалцов изстрел от границата на вратарското поле на Елче, като топката се озова в близкия низък десен ъгъл на Бадия.

В класирането Барселона е водач със 71 точки, на 15 пункта пред първенеца Реал Мадрид, който е втори. Елче е на дъното с 13 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР