Отборът на Барселона постигна петата си поредна победа в испанското

...
Отборът на Барселона постигна петата си поредна победа в испанското
Коментари Харесай

Барселона надви Севиля и се откъсна с осем точки на върха в Ла Лига

Отборът на Барселона реализира петата си поредна победа в испанското състезание, откакто в среща от 20-ия кръг на Ла Лига надигра с класическото 3:0 вкъщи състава на Севиля.

По този метод " каталунците " се възползваха по допустимо най-хубавия метод от вчерашната загуба на Реал Мадрид от Майорка и към този момент водят с 8 точки на върха в подреждането пред безконечния си противник в разногласието за купата. Севиля от своя страна заема 16-то място с 21 пункта и продължава да бъде рисково покрай зоната на изпадащите.

Двубоят на " Камп Ноу " мина напълно под диктовката на Барса, само че все пак момчетата на Шави Ернандес трябваше да чакат близо час, с цел да открият резултата. Това се случи в 58-та минута, когато Франк Кесие пусна остроумен пас към Жорди Алба и опитният футболист с диагонален изстрел преодоля Боно, с цел да даде задатък на " блаугранас ".

В 70-та минута домакините удвоиха преднината си, като този път прецизен беше Гави, който вкара на опразнена врата след асистенция на Рафиня.

Девет минути по-късно пък самият бразилец оформи крайното 3:0, възползвайки се от центриране на създателя на първия гол Жорди Алба.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР