Отборът на Барселона постигна нова важна победа в битката за

...
Отборът на Барселона постигна нова важна победа в битката за
Коментари Харесай

Барселона дръпна с 11 точки на Реал

Отборът на Барселона реализира нова значима победа в борбата за купата и надделя Виляреал с 1:0 като посетител в среща от 21-ия кръг на Ла Лига. С триумфа каталунците към този момент са с 11 точки пред втория Реал Мадрид, който е с мач по-малко. Виляреал, който неотдавна удари рамо на Барса, побеждавайки Реал, е осми с 31 пункта в актива си.

Барса стартира мощно дуела и стигна до отлична опция за гол след едвам три минути игра. Роберт Левандовски бе изведен самичък против Пепе Рейна, само че опитният пазач резервира хладнокръвие и се оправи с удара на поляка.

Само четвърт час по-късно Лева се реваншира за пропуща си с майсторска асистенция, намирайки Педри, който от доста добра позиция не сбърка и прати топката в мрежата на Рейна за 0:1.

В добавеното време на първата част Виляреал бе покрай изравнително попадение, откакто Хосе Луис Моралес пое точно подаване в наказателното поле и шутира рисково, само че ударът му мина на сантиметри от десния непряк дирек.

В 63-ата минута Рафиня не бе надалеч от това да удвои задатъка на Барселона. Браизлецът получи топката на добра позиция в наказателното поле и не се поколеба да стрля, само че настрана от вратата на домакините.

В идващите минути темпото доста спадна, а дуелът вървеше в съвършеното за Барселона русло и до положения пред двете порти не се стигна до 90-ата минута на дуела, когато Саму Чуквуезе бе изведен от Йереми Пино и прати топката в мрежата на Барселона. Попадението обаче не бе прието поради засада на нигериеца. Виляреал имаше още няколко положителни положения, които обаче не се овенчаха с триумф.


















17:00 13/02 19:30 13/02 21:45 13/02 22:00 13/02 12:00 12/02 14:15 12/02 16:45 12/02






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР