Отборът на Барселона постигна изразителен успех с 4:0 при визитата

...
Отборът на Барселона постигна изразителен успех с 4:0 при визитата
Коментари Харесай

Шоу на Меси в каталунското дерби остави Барса на върха

Отборът на Барселона реализира експресивен триумф с 4:0 при визитата си на Еспаньол в каталунското дерби в среща от 15-ия кръг на Ла Лига. В воин за безапелационната победа се трансформира аржентинската звезда на,,блаугранас “ Лионел Меси, който означи два гола от директен свободен удар и асистира за трети.

Барса реши значително конфликта в своя изгода след две попадения в границите на десетина минути. Първо Меси откри след превъзходен директен свободен удар, а в следствие асистира и за гола на Осман Дембеле. Уругвайският нападател Луис Суарес постави завършек на интригата с третия гол за възпитаниците на Ернесто Валверде тъкмо преди почивката.

През втората част първенците понижиха оборотите, като остана време за още един гол на Меси, още веднъж от директен свободен удар в 65-та минута. С триумфа Барселона продължава да бъде водач в шампионата с актив от 31 точки –с три повече от преследвачите Севиля и Атлетико Мадрид.

В идващия кръг каталунците гостуват на Леванте, а преди този момент имат дуел и с Тотнъм в Шампионската лига. Тимът към този момент си обезпечи присъединяване в осминафиналната фаза на най-престижния европейски клубен шампионат. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР